látogató
számláló
Kamagra Jelly | Kamagra Árak
Get Adobe Flash player

Kamagra Oral Jelly

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potenciajavító termékcsalád egyik leghatásosabb tagja, amely az erektilisz diszfunkciót (merevedési zavart) hivatott kezelni, de már jóval többen alkalmazzák merevedési probléma nélküli férfiak is, mivel mindenkinekajánlott, aki nem használ nitrát tartalmú készítményt. Ugyanúgy, mint a hasonló teljesítményfokozó készítmények a Kamagra Jelly is, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és végtelen gyorsan ér el eredményt. Kamagra Jelly az utóbbi idők legkeresettebb potencianövelő készítménye.

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly előnyei:

– hihetetlen gyors felszívódás és eredmény

– Merevedési zavarbanszenvedő és nem érintett férfiaknak is egyaránt ajánlott

– Rendszeres napi alkalmazás után történő abbahagyáskor sem jön létre merevedési zavar

– Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe

– Minden napra különböző íz a 7 darabos kiszerelésnek köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly pozitív hatásait nem győzik a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legfiatalabb és legdesignosabb

 

 

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó tasakokban szerezhető be, a csomag 7 különböző ízesítésű zselét tartalmaz. Kamagra Jelly ára 1 500 forint körül van zacskónként, ettől kedvezőbb áron megvehető gyógyszer gyanút kell, hogy ébresszen a vásárlóban. Az ennél lényegesen olcsóbbkészítmények szinte biztos, hogy olcsó utánzatok gyenge minőséggel, amelyek károsak is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-es sajtóközleménye alapján a az előállítás zacskónként 850-950,-Ft-ba kerül. Ha rájön a szállítás Indiából illetve a kereskedő online patika csekély haszna, akkor a kisebb tételek esetén 1500-2000ft, a nagyobbmennyiség esetén akár 1000ft-os ár is elképzelhető. Az ennél kedvezőbb áron kínált készítmények valószínűleg utánzatok, és károsak.

 

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jellytasakos kiszerelésben megvásárolható potenciajavító szer. Mivel zselé, hatásosabban szívódik fel a szervezetben, ezért hihetetlenül hamartud eredményt produkálni. külső megjelenése egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, amely 1 dózis 100 mg módosított szildenafil-citrátot tartalmaz. A tasakokon Kamagra Oral Jelly felirat olvasható, ezen felül fel van tüntetve még rajta a téltelszám és a lejárati és gyártási idő is. A hét különböző ízesítésű tasakot egy „one week pack” csomagolású dobozba teszik bele, amely tartalmaz egy-egy a hét minden napjára gyártott különféle ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, mert egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van lezárva, amely nem engedi, hogy sérülés nélkül felbontsuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potenciajavító gyógyszert okosan alkották meg, amely már sokkal több embernek kellett és rohamosan megugrottak az eladások. Változatos íz világával Kamagra Jelly 100mg sokak kedvencévé vált nem csak potenciaerősítő hatása miatt, hanem a használata közben a fokozott vérbőségnek köszönhető méretnövekedés miatt, amely persze csakaddig tartott, amíg a zselét használták mivel akkor sokkal nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra teljesen alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. ******************************************

Kamagra Jelly piacra kerülése óta nagy növekedést mutat a hírneve és értékesítési mutatói tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották a piacon való megjelenés időpontja szerint.

Így jött létre a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ más-más íz kombinációban jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella

2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom

3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma

4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalmazója az indiai székhelyű Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely kitalálta a potenciafokozó készítmények zselé változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mglétrehozásának oka az volt, hogy az emberek keresték a számukra megfelelő potenciafokozó szert mind minőségben, mind árban, amely a legrövidebb idő alatt szívódott fel a spontán szexhez. Mivel a zselé könnyen felszívódik a szervezetben, nem volt kérdéses, hogy a férfiak hamarosan rátalálnak az új kedvencükre. Kamagra Jelly a világ legszebb kinézetű és a világon a legkeresettebb potenciafokozó gyógyszer. Ezen kívül az Ajanta Pharma cég minden évbenkijön valami újdonsággal, amelyet a fogyasztók igen szeretnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. legfőbb területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma érdekeltségi területe elég sokrétű.

 

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára találták ki, ezért nők elvileg nem használhatják. nők esetében nem végeztek kísérleteket e gyógyszerrel, ezért nincs információnk arról, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ennek ellenére a tapasztalatok azt mutatják, hogy a nők is egyszer-egyszer élnek Kamagra Jelly 100mg potencianövelő szer előnyeivel. A hatást tekintve nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; atapasztalatok szerint csak minden második nőnél válik be. Mivel a 100 mg egy férfinak egyszeri adag, a hölgyeknek csökkenteni kell az adagolást. Ebben a kivételes esetben meg kell felezni a tasak tartalmát, figyelemmel kell lenni az ellenjavallatokra is. De a legjobb ha nem szedi a gyógyszert nő mivel a használati utasításban is ellenjavallt.

 

 

Kamagra Jelly 100mg rendelés

A kipostázás diszkréten történik, nincs feltüntetve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is elősegítve a tapintatosságot az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendelés az adatok megadása után pár kattintás után regisztrálódik, és a szükséges visszaigazolás után tényleges rendeléssé válik, amelyet általában előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Kamagra Jelly 100mg a fórumokonNem meglepő módon a az emberek nagyrésze szeret információkat gyűjteni Kamagra Jelly 100 mg rendelését megelőzően. Meg akarja tudni, mekkora mennyiség felel meg legjobban az igényeinek, van úgy, hogy más termék iránt is tudakozódik.

Kamagra Jelly 100mg potenciaerősítő keresése során az internetről lehet megkapni a legrészletesebb információt a készítményről és el lehet dönteni, mennyire nyeri el a tetszésünket a márka. A vásárlók befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre elmondják véleményüket. Kamagra Jelly szerrel kapcsolatban is érdekes tippekre lehet szert tenni és a kérdéseinkre is válaszokat kaphatunk a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

 

Ezértbeszerzés előtt ajánlatos körbenézni az internetes fórumokon.

 

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Minden külső behatástól védeni kell és amennyiben lehetséges, az eredeti csomagolásban ajánlott tartani. Az egészségügyi előírásokat betartva tiszta körülmények között kell gyermekektől elzárva tárolni maximum 30 C-on. A dobozon jelzett lejárati időt be kell tartani, a a lejárati idő eltelte után felhasználása nem ajánlott.

Kérdezze meg gyógyszerészét, amennyiben nem tudja, mit tegyen fel nem használt orvossággal. A gyógyszereket semmiképpen sem szabad kukába dobni. Más személynek ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó készítményét, mivel egészségügyi problémákhoz vezethet!

 

Kamagra Jelly készítmény pénztárca kímélő áron megvásárolható garanciával webpatikánkból. Kamagra Jelly garanciáról a Kamagra rendelés oldalon megtudhat mégtöbbet! Kamagra Jelly eladó megfizethető áron!